Referenciák

Nitrogénművek ANL-CT3 rekonstrukció

Megrendelő: Nitrogénművek Zrt
Helyszín: Pétfürdő

Feladat:

Nitrogénművek Zrt Pétfürdői telephelyén az ANL jelű szórótorony, valamint a CT3 jelű hűtő műtárgy rekonstrukcióját végezzük konzorciumban, konzorcium vezetőként. A tervezéstől fogva részt vállalunk, és összefogjuk a teljes kivitelezést, állandó jelenléttel, tekintettel a feszített határidőre, valamint a munka nagyságára.

Az ország egyik, ha nem legérdekesebb, és legnagyobb műtárgyának felújításáról van szó, mely számunkra is kihívásokkal teli.

Alkalmazott technológia: 2000 baros vizes tisztítás, 6 cm-es lőttbeton felhordása, majd 500 baros átmosás után egy háromkomponensű vízzáró epoxi habarcsréteg felhordása, melyre 2000 mikron erős vegyi ellenállóképességú epoxi bevonat kerül a műtárgyakba belülről, kívülről pedig egy rugalmas időjárásálló vízbázisú bevonat.

Felület nagysága: 19000 m2


ISD Dunaferr gáztároló

Megrendelő: Dunakor Kft
Helyszín: Dunaújváros

Feladat:

Dunaferr területén 85 méter magas, 80 méter átmérőjű acél gáztartály 500 bar-os vizes tisztítása függőkosarakból, majd két rétegű festése aluminiumpigmentált alapozóval és PUR átvonóval. Eddigi legnagyobb tartály, amit festettünk a cég történetében! Köszönjük a megrendelőnknek, hogy részt vehettünk ebben az egyedülálló projektben!

Felület nagysága: 23000 m2


Strand Kmét

Megrendelő: Hírös-Sport Kft
Helyszín: Kecskemét

Feladat:

2020-ban is immáron hamradik alkalommal mi festhettük a kecskeméti strand kültéri medencéit. 200-500 baros vizes tisztítás után a durva hibák PCC habarccsal javítása, majd a felületek speciális medencefestékkel történő festése.

Felület nagysága: 2300 m2


Kecskemét reptér beton KÉSZ

Megrendelő: KÉSZ Zrt
Helyszín: Kecskemét

Feladat:

A kecskeméti katonai repülőtér kifútó térbetonjának bővítése során új dilatációs eljárást alkalmaztak a korábbi bitumenes helyett. Ennek az előkészületét végeztük, többnyire 3 gép 2200 bar-on, 52 Km!! hosszúságban távolítottuk el a meglévő dilatációs tömítést!

Felület nagysága: 52000 m2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Videók: