Referenciák

Nitrogénművek ANL-CT3 rekonstrukció

Megrendelő: Nitrogénművek Zrt
Helyszín: Pétfürdő

Feladat:

Nitrogénművek Zrt Pétfürdői telephelyén az ANL jelű szórótorony, valamint a CT3 jelű hűtő műtárgy rekonstrukcióját végezzük konzorciumban, konzorcium vezetőként. A tervezéstől fogva részt vállalunk, és összefogjuk a teljes kivitelezést, állandó jelenléttel, tekintettel a feszített határidőre, valamint a munka nagyságára.

Az ország egyik, ha nem legérdekesebb, és legnagyobb műtárgyának felújításáról van szó, mely számunkra is kihívásokkal teli.

Alkalmazott technológia: 2000 baros vizes tisztítás, 6 cm-es lőttbeton felhordása, majd 500 baros átmosás után egy háromkomponensű vízzáró epoxi habarcsréteg felhordása, melyre 2000 mikron erős vegyi ellenállóképességú epoxi bevonat kerül a műtárgyakba belülről, kívülről pedig egy rugalmas időjárásálló vízbázisú bevonat.

Felület nagysága: 19000 m2


Strand Kmét

Megrendelő: Hírös-Sport Kft
Helyszín: Kecskemét

Feladat:

2020-ban is immáron hamradik alkalommal mi festhettük a kecskeméti strand kültéri medencéit. 200-500 baros vizes tisztítás után a durva hibák PCC habarccsal javítása, majd a felületek speciális medencefestékkel történő festése.

Felület nagysága: 2300 m2


Kecskemét reptér beton KÉSZ

Megrendelő: KÉSZ Zrt
Helyszín: Kecskemét

Feladat:

A kecskeméti katonai repülőtér kifútó térbetonjának bővítése során új dilatációs eljárást alkalmaztak a korábbi bitumenes helyett. Ennek az előkészületét végeztük, többnyire 3 gép 2200 bar-on, 52 Km!! hosszúságban távolítottuk el a meglévő dilatációs tömítést!

Felület nagysága: 52000 m2


TS Hungária

Megrendelő: TS Hungária
Helyszín: Miskolc

Feladat:

A TS Hungária területén egy régi csarnoképületben került kialakításra egy erős fémvázas fóliasátor, melyben egy vasúti gabona vagy sószállító kocsi külső belső szemszeszórása kivitelezhető. Mellé telepítettünk egy szemszetisztító (2 üstös) és egy porleválasztó egységet. Decemberben egy éve, hogy folyamatos szemcseszórást végzünk két műszakban.

Felület nagysága: 10000 m2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Videók: