Szabadsugaras szemcseszórás

Percenként 5-10 m3, 8 bar nyomású levegővel, 0.5 -2.5 mm átmérőjű acél, homok , salak, korund stb. szemcséket nagy sebességre felgyorsítunk és 8-10 mm átmérőjű fúvókán keresztül a tisztítandó felületre lőjük. Ezek a szemcsék a hatalmas ütközési energiájukkal eltávolítanak mindent, ami az útjukba kerül (rozsdát, hengerművi revét, festéket, kátrányt stb.)

Ultra Magasnyomású vizes tisztítás

A nagynyomású vízzel végzett felület előkészítések eredményezik a legideálisabb fogadófelületet a cementkötésű betonjavító rendszerek alá. A nagynyomású víz ugyanis lehordja a kis szilárdságú rosszul tapadó részeket, eltávolítja a tapadó szennyeződéseket, hatékonyan előnedvesít, kellően érdes felületet ad, csökkenti a betonban az oldható szennyezők koncentrációját.

Ipari bevonatkészítés, festés

Mobil szemcseszóró és festőrendszereinkkel egy időben több helyszínen is vállalkozunk korszerű bevonatrendszerek kialakítására. Megfelelő élettartamú bevonatrendszert úgy alakítunk ki, hogy a várható igénybevételeknek megfelelően választjuk ki az anyagot és technológiát, a szakszerűen végezett kivitelezés során pedig műveletközi ellenőrzésekkel biztosítjuk a megkívánt minőséget.Videók: