Szabadsugaras szemcseszórás

Percenként 5-10 m3, 8 bar nyomású levegővel, 0.5 -2.5 mm átmérőjű acél, homok , salak, korund stb. szemcséket nagy sebességre felgyorsítunk és 8-10 mm átmérőjű fúvókán keresztül a tisztítandó felületre lőjük. Ezek a szemcsék a hatalmas ütközési energiájukkal eltávolítanak mindent, ami az útjukba kerül (rozsdát, hengerművi revét, festéket, kátrányt stb.)

Ultra Magasnyomású vizes tisztítás

A nagynyomású vízzel végzett felület előkészítések eredményezik a legideálisabb fogadófelületet a cementkötésű betonjavító rendszerek alá. A nagynyomású víz ugyanis lehordja a kis szilárdságú rosszul tapadó részeket, eltávolítja a tapadó szennyeződéseket, hatékonyan előnedvesít, kellően érdes felületet ad, csökkenti a betonban az oldható szennyezők koncentrációját.

Ipari bevonatkészítés, festés

Mobil szemcseszóró és festőrendszereinkkel egy időben több helyszínen is vállalkozunk korszerű bevonatrendszerek kialakítására. Megfelelő élettartamú bevonatrendszert úgy alakítunk ki, hogy a várható igénybevételeknek megfelelően választjuk ki az anyagot és technológiát, a szakszerűen végezett kivitelezés során pedig műveletközi ellenőrzésekkel biztosítjuk a megkívánt minőséget.


ELKÉSZÜLT
BEFEKTETÉS A JÖVŐBE

2017. szeptemberében a Duna TV-n futó Befektetés a jövőbe című magazinműsor egyik epizódjában mutatták be cégünket. A kisfilm sikeréhez riportalanyként hozzájárult több kedves partnerünk is, akik közül Tóth Gergely, a Bácsvíz Zrt. munkatársa a felvételt követően a következő elismerő szavakkal méltatott:

Tisztelt Gálfi Úr! Kedves Laci!

Gratulálok a Cég minden dolgozójának, mert ezt az eredményt Ti hoztátok össze.
Megtisztelő volt számomra, hogy néhány keresetlen szót hozzátehettem a filmhez.
A Bácsvíz Zrt-nél a Gálfi név és a vele azonosuló Fémtiszta Kft. neve igen jól csengő nevek, de úgy gondolom, hogy ezért igen magas színvonalú és kiváló munkát kellet végezni az elmúlt évtizedekben.
Bízom benne, hogy a siker töretlen lesz én ehhez kívánok jó munkát és nem utolsó sorban jó egészséget az egész csapatnak.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Gergely
üzemfenntartás vezető, Bácsvíz Zrt.

Videók: