Technológia - Ultra magasnyomású vizes tisztítás

A 2000 bar fölötti nyomástartományon üzemelő berendezéseket sorolhatjuk ebbe a kategóriába. A kérdés azonban összetett, hiszen nagy különbségek vannak akár a saját berendezéseink között is, ugyanakkor az értékükben mégsem. Hiszen 2800 bar nyomást, 17 liter/perc vízáteresztéssel alig valamivel nagyobb gép állít elő, mint az 500 bar nyomást, de 28 liter/perc vízáteresztéssel. Összességében ez az összetettség teszi a vizet szinte mindenhol, és minden felületre alkalmazhatóvá kiváló hatékonysággal

Nagy előnye a szemcseszórással szemben, hogy szikramentes tevékenység, tehát olyan területen is alkalmazható, ahol csak az üzem leállásával válna a felülettisztítás lehetségessé. Napjaink egyre fontosabb kérdése a környezetvédelem, ezen a területen jelentkezik a másik nagy előny. Nem keletkezik por, ami keveredve veszélyes anyagokkal, maga is azzá válik. Nem utolsósorban elég hozzá egy hálózati ivóvízcsap, és a rendszer bárhol üzemkész, teljesen mobil.

Nagyon olajos, zsíros felületeknél, és sok más esetben pedig bevethető, és a leghatékonyabb a 98 °C-os vizet előállítani képes belső kazános mosó berendezésünk.

Kapcsolodó galéria

Kapcsolódó VideókVideók: